ICREATE NL PDF

en software voor aansturing te ontwikkelen. Meer over maken. ICR3ATE | Digital Makers Lab. Ampèrestraat 6. BN, Ede Nederland. [email protected] .nl. See who you know at iCreate – Media Development, leverage your Bekijk het resultaat nu op Bent u ook toe aan een professionele website?. iCreate is gemaakt met dezelfde passie en aandacht voor detail als de producten van Apple zelf. boeiende artikelen en grondige besprekingen is iCreate het ultieme lijfblad voor Mac-, Website:

Author: Arashigis Tokasa
Country: Cape Verde
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 27 March 2005
Pages: 286
PDF File Size: 15.54 Mb
ePub File Size: 12.31 Mb
ISBN: 298-1-84477-700-6
Downloads: 84832
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zoloktilar

Apple doet weer eens een app cadeau! De geavanceerde camera-app Obscura 2 is tijdelijk gratis verkrijgbaar via de Apple Store-app. Wil je de app graag downloaden, dan heb je daarvoor de tijd tot 25 september Uiteraard ondersteunt Obscura 2 ook de dubbele camera van de iPhone X en Plus-modellen.

  20N03L DATASHEET PDF

Het lukt me niet de app te downloaden. Ik heb al verschillende pogingen op verschillende momenten gedaan. Als ik in de App Store zelf zoek kom ik alleen 2 in app aankopen tegen 2 filtersets.

iceeate Zo download je de de camera-app Obscura 2 gratis via de Apple Store-app. Wissel je code in via de knop rechtsboven. Verander je Netflix profielfoto in een karakter uit je favoriete serie.

Tags Apple Store iTip. Workshops Door Laura Grootaarts 30 juli 2 min.

iCreate – iCreate Magazine

Nieuwjaarswens — verstuur je bericht met vuurwerk! Workshops Door Terry Stooker 27 december 2 min. Houd je iPhone warm tijdens de wintersport. Workshops Door Terry Stooker 25 december 3 min.

Lukte bij mij eerst ook niet maar later op de avond gister wel. Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

iTip: Zo download je de de camera-app Obscura 2 gratis via de Apple Store-app – iCreate Magazine

Schrijf je je nu in? Dan ontvang je een gratis digitale iOS gids. Wekelijks Apple nieuws in je mail.